...

HEGESZTÉS

HEGESZTÉS

Awi hegesztés

A hegesztési eljárások folyamatos technológiai fejlődése elengedhetetlen a változó, egyre nagyobb mértékű minőségi elvárásokkal párhuzamosan. Az awi hegesztőeljárást, bár kézi hegesztő eljárásként már hosszabb távon alkalmazzák a hegesztés iparágában máig magas színvonalat képvisel. Kezdetben főként csövek gyökhegesztéséhez alkalmazták, mára számos változatban, széles körben használatos. Jól alkalmazható és az egyik legnagyobb tisztaságú hegesztett varratok kialakítását garantálja, persze a megfelelő szakember nélkülözhetetlen.

Nagyfokú gyakorlottságot és odafigyelést igénylő hegesztő eljárás, minőségi végeredményért bízza ránk awi hegesztési feladatait!

Hegesztés, awi hegesztés bemutatása

Az Argon Védőgázas Volframelektódás Ívhegesztés (AWI) modern hegesztési eljárás, mely különleges alkalmazási területeken is hatékonyan használható. Alumínium hegesztésére kiváló, minimalizálja az oxidációt és garantálja a kiváló minőségű kötést. Ideális megoldás a saválló és rozsdamentes acélok hegesztésére is.Tiszta és erős kötéseket biztosít, minimalizálva a korrodációt és a repedéseket.

Az alumínium hegesztése során az argon, mint semleges védőgáz elengedhetetlen, mivel segít elkerülni az oxidációt, növeli a hegesztési minőséget. A saválló és rozsdamentes acélok hegesztésénél különösen előnyös eljárás. Biztosítja a tiszta és erős hegesztéseket, minimalizálva a korrodációt és a repedéseket. Vörösréz hegesztése is hatékonyan végezhető ezzel a technikával, amelynek garantálja a szilárd kötéseket és a végleges termék minőségét.

Awi hegesztések:

Az AWI hegesztő eljárás rendkívül hatékony csőhegesztésnél, azok gyökhegesztésénél. Remek választás szinte mindenféle fémhegesztésben és különféle alkalmazásokban a minőségi hegesztés megbízható módját kínálja.

További tartalmakért, információkért keresse főoldalunkat, vagy tekintse meg közösségi oldalunkat!

v.attila.heg@gmail.com
https://www.vaweld.hu

Comments are closed for this post.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.